Creative Commons Licence

Άδεια Creative Commons
Το έργο με τίτλο "thoughtsONpaper" από τον δημιουργό Kostas P. διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .
Βασισμένο σε έργο στο https://seizethesky-thoughtsonpaper.blogspot.com/.

τελευταία ενημέρωση ιστολογίου 6-2-2019 blog's last update
τελευταίο κείμενο ιστολογίου 5-2-2019 blog's last text
σύνολο κειμένων ιστολογίου 424 blog's all texts

Ο κειμενογράφος, δημιουργός και διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου με το ψευδώνυμο Άρης Ελάτης σας ευχαριστεί πολύ για το πέρασμα σας από εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail ή στο τηλέφωνο για οτιδήποτε θέλετε.

Όλες οι δημιουργίες -κείμενα και φωτογραφίες- είναι πνευματικές δημιουργίες και υπόκεινται στα πνευματικά δικαιώματα -copyright ©- του δημιουργού και διαχειριστή αυτού του ιστολογίου όπως αναφέρεται ανωτέρω.

Αμέσως παρακάτω θα βρείτε όλα τα κείμενα ταξινομημένα ανά ετικέτες:
1) με ετικέτες ανά θέμα
(subject)

2) με ετικέτες ανά συλλογή (collections order)

3) με ετικέτες ανά φόρμα κειμένου και εξαιρετικά αφιερώματα (text-format and Tributes Specials)

4) με ετικέτες ανά χρονολογική σειρά (chronological order)

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Texts Tags by Chronological order

1987 (1) 1988 (2) 1989 (1) 1990 (5) 1991 (7) 1992 (17) 1993 (2) 1995 (1) 1999 (4) 2002 (5) 2005 (17) 2006 (52) 2007 (63) 2008 (44) 2009 (15) 2010 (50) 2011 (22) 2012 (15) 2013 (24) 2014 (22) 2015 (22) 2016 (20) 2017 (10)

About the Blog ~ Contact Us

Σχετικά Με Το Ιστολόγιο ~ Επικοινωνία

τελευταία ενημέρωση ανάρτησης 10-9-2018 ~/|\~ Στο ιστολόγιο αυτό ξεκίνησαν τα κείμενα να αναρτώνται από τις 17-11-2015 και έως σήμερα 10-9-...

My Blogs in Blogger

 • Ο κουβάς - Ο κουβάς 5-2-2019 Ένα ανθρώπινο μυαλό είναι σαν έναν κουβά. Μπορείς να τον γεμίσεις με ένα σωρό χρήσιμα και με ένα σωρό άχρηστα πράγματα. Μπορείς να τ...
  Πριν από 1 εβδομάδα
 • Γιώργος Πασαλούκος: ο Πατέρας μου - *...με την αγαπημένη του "κοκιμπάνα" στον κόλπο της Λαγκάδας...* Ο πατέρας μου γεννήθηκε το 1934 στις 10 Οκτώβρη, στην Λαγκάδα, ένα παραθαλάσσιο χωριό στα...
  Πριν από 4 εβδομάδες
 • Τελευταία Ενημέρωση Μπλογκ ~ Blog's Last Update - *τελευταία ενημέρωση 15-1-2019 last update* ~/.\~ Από σήμερα το ιστολόγιο μετονομάζεται από myCOPPERcreations σε Copper Industrial Art : my creations εγ...
  Πριν από 4 εβδομάδες
 • Πατέρα - 12-1-2019, 00:48 Πριν ακριβώς 56 ώρες "αποφάσισες" να φύγεις ασυμβίβαστος και ασύλληπτος όπως σε έλεγε μια ψυχή παραπονιάρα -όχι άδικα εδώ που τα λέμε. "...
  Πριν από 4 εβδομάδες
 • Μνήμη - *«υπερασπίσου την Μνήμη* *γιατί αν γλυτώσει από την Λήθη* *υπάρχει Ελπίδα»* *«Μνήμη»* *“Κάθε” θάνατος είναι και από μια κραυγή* *που δικαίωση περιμένει πάντ...
  Πριν από 2 μήνες
 • Τελευταία Ενημέρωση Μπλογκ ~ Blog's Last Update - *29-11-2018* έγινε η τελευταία ενημέρωση των μόνιμων αναρτήσεων στην πρώτη σελίδα του blog «Λίγα λόγια για το ιστολόγιο» και των αμέσως παρακάτω 21 αναρτή...
  Πριν από 2 μήνες
 • Η διεύθυνση ιστολογίου άλλαξε! ~ Our blog URL change! - Επειδή αλλάξαμε την διεύθυνση του ιστολογίου μας (στις 4-12-2017) από *https://aspromauro-kostasp.blogspot.com/* σε *https://seizethesky-whiteblack.blogspot....
  Πριν από 1 χρόνια

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Λίγα Λόγια Για Το Ιστολόγιο ~ About The Blog

About The Blog
Πρώτη καταχώρηση Νοέμβριος 2007 στο blog seizeTHEday
Τελευταία ανανέωση 27-12-2015 στο blog seizeTHEsky
Έτσι για το αρχείο -και την ιστορία, τα αποτυπώματα των αναρτήσεων "Λίγα Λόγια Για το Ιστολόγιο" του blog "seizeTHEsky" http://seizethesky.blogspot.com/


έως 14-12-2015

Κατ' αρχήν καλώς ήρθατε!

Κάτω από αυτή την καταχώρηση-ανάρτηση υπάρχουν συλλογές: α) με κείμενα ("σκέψειςΣΤΟχαρτί") που έχω προσωπικά γράψει/επιμεληθεί κι έχουν καταχωρηθεί για πρώτη φορά στο stixoi.info ή πολύ λίγες από αυτές στο message board του αθηνοράματος παλιότερα, β) με βίντεο ("σκέψειςΣΤΗκίνηση") που έχω προσωπικά δημιουργήσει και καταχωρήσει στο YouTube και στο vimeo (όλα τα βίντεο που είχα ανεβάσει στο YouTube και στο grεεkTube τα διέγραψα στις 17-11-2009 και ξανανέβασα ορισμένα από αυτά, επίσης το grεεkTube έχει κλείσει από τις 28/2/2013) και γ) με φωτογραφίες ("σκέψειςΣΤΗστιγμή") που έχω προσωπικά δημιουργήσει ή συλλέξει από το διαδίκτυο και καταχωρήσει στο Picasa. Αυτές οι συλλογές θα παραμένουν πάντα όπως έχουν στην πρώτη σελίδα του blog. Κατά πάσα πιθανότατα, ότι καινούργιο δημιουργώ θα το καταχωρώ στις άλλες ιστοσελίδες μου -όπως περιγράφονται πιο πάνω- και εδώ θα υπάρχει ένας σύνδεσμος-link στις παρακάτω συλλογές που θα παραπέμπει στην καινούργια μου καταχώρηση-ανάρτηση σε αυτά τα site.

Εδώ στο blog θα καταχωρείται κυρίως οτιδήποτε δεν είναι δικό μου. Αυτά που θα καταχωρούνται θα τα βρίσκεται στα αριστερά, στο side bar, σε κάποια από τις συλλογές: αφιερώματα, βιβλίο, βίντεο, θέατρο, μουσική, σινεμά, σκάκι, φωτογραφία, κτλ. Επίσης στις ετικέτες του blog, λίγο πιο κάτω, με γενικό τίτλο: "Τα Αδράχτια Μου" είναι καταχωρημένες όλες οι αναρτήσεις ανά κατηγορία θεματική ή προσωπική (ανά καλλιτέχνη δηλαδή).

Η αρχική σελίδα του blog θα παραμένει πάντα όπως έχει. Εκτός από κάποιες καταχωρήσεις που ίσως θα μπαίνουν πιο πάνω από αυτή που διαβάζετε τώρα, οι οποίες θα έχουν την μορφή ανακοινώσεων ή θα είναι οποιουδήποτε άλλου θέματος (επικαιρότητας, συναυλίες, πολιτιστικά, αναρτήσεις δικές μου, κτλ).

Όλα τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο στις καταχωρήσεις του blog είναι δικά μου εκτός από όπου αναγράφεται πως δεν είναι. Επίσης στην αρχική σελίδα στο side bar αριστερά όλες οι φωτογραφίες των σλάιντς με ονομασία "seizeTHEday" είναι δικές μου.
  
Όποιος φίλος αναγνώστης θέλει να αφήσει σχόλιο σε αυτά που έχω γράψει/δημιουργήσει/καταχωρήσει στα άλλα 5 sites (stixoi.info, YouTube, Vimeo, Picasa, Google+) μπορεί να το κάνει εκεί όπου ανήκει η εκάστοτε καταχώρηση-ανάρτηση, δηλαδή, στην συγκεκριμένη συλλογή απ’ αυτές που είναι παρακάτω, ή αν έχει λογαριασμό να το κάνει απευθείας εκεί που θέλει στο συγκεκριμένο site, ή τελικά και να το αφήνει εδώ, στην παρούσα καταχώρηση-ανάρτηση, "Λίγα λόγια για το Blog.".

Όλες οι ημερομηνίες που αναγράφονται στις αναρτήσεις του ιστολογίου είναι οι ημερομηνίες κατά τις οποίες αναρτήθηκε η συγκεκριμένη καταχώρηση στο ιστολόγιο και όχι απαραίτητα οι ημερομηνίες που ίσως έχει δημιουργηθεί το συγκεκριμένο κείμενο, βίντεο ή φωτογραφία.

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του blog μου γεννήθηκε όταν κατάλαβα πως θα ήταν αναγκαίος και απαραίτητος ένας καθαρά προσωπικός χώρος, όπως είναι ένα Blog, ώστε να συγκεντρώσω όλες τις δραστηριότητες μου -από τις αρχές του 2005 στο Αθηνόραμα έως και σήμερα- στο διαδίκτυο μέσα σε αυτό τον μοναδικό χώρο. Επίσης γιατί εδώ, ως προσωπικός χώρος που είναι, μπορώ να καταχωρώ ελεύθερα οτιδήποτε με εκφράζει ως αισθητικό, καλλιτεχνικό, κοινωνικό, πολιτικό, πολιτιστικό, αποτέλεσμα, από όπου κι αν προέρχεται τούτο. Πάντα βέβαια με σεβασμό και την αναφορά της εκάστοτε πηγής από όπου αντιγράφτηκε αυτό.

Ο σκοπός του είναι η όποια δημιουργική επικοινωνία με Ανθρώπους, που πετούν στο ίδιο περίπου μήκος κύματος ουρανού, που κολυμπούν στο ίδιο περίπου μήκος κύματος θαλάσσης, αλλά και προβληματισμού για το Είναι, το Εγώ και έχουν κάποιο επίπεδο εσωτερικής ανησυχίας...
Διαβάστε τις δύο αναρτήσεις μου Ντόμπρα και σταράτα λόγια έχω μάθει να λέω καθώς και στο Φως... στις οποίες αναφέρω κάποιες "σκέψειςΣΤΟχαρτί" περισσότερο αναλυτικές για το διαδίκτυο γενικά.
Συγνώμη προκαταβολικά που δεν αφήνω σχόλια στις σελίδες των φίλων που σχολιάζουν τις αναρτήσεις μου, αλλά, από τις 19 Μαΐου 2009 δεν έχω πλέον δική μου σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά θα μπαίνω ευκαιριακά όποτε είναι δυνατό κι εφικτό, και έχω αποφασίσει πως δεν θα συνεχίσω την επικρατούσα μορφή επικοινωνίας μέσω του internet για πολλούς λόγους όπως μερικούς γράφω στο προφίλ μου και στα πιο πάνω κείμενα που μιλάω για το διαδίκτυο γενικά αλλά και ειδικά.

Στις 3-1-2010 διέγραψα όλα τα δικά μου σχόλια στις αναρτήσεις του blog μου.
Στις 13-12-2012 έκανα ξανά δική μου σύνδεση στο διαδίκτυο και τώρα θα τα λέμε πιο συχνά από εδώ αλλά και από το άλλο μου ιστολόγιο ΑΣΠΡΟ~ΜΑΥΡΟ.
Στις 24-12-2012 μετέφερα όλες τις "σκέψειςΣΤΟχαρτί" από το άλλο μου ιστολόγιο ΑΣΠΡΟ~ΜΑΥΡΟ. Από εδώ και στο εξής μόνο σε αυτό εδώ το ιστολόγιο θα δημοσιεύω τις "σκέψειςΣΤΟχαρτί".

Στις 25-2-2013 απενεργοποίησα τη δυνατότητα σχολιασμού στο stixoi.info και μπορείτε πλέον μόνο εδώ στο blog να αφήνετε σχόλια για τις "σκέψειςΣΤΟχαρτί", δηλαδή τα κείμενα μου, που έχω αναρτήσει στο stixoi.info.
Από τις 5-2-2015 αποφάσισα σε αυτό το ιστολόγιο να δημοσιεύω αποκλειστικά μόνο -έως μεμονωμένες αναρτήσεις πριν απ' αυτή εδώ την ανάρτηση- "σκέψειςΣΤΟχαρτί" ως σύνδεσμο που θα παραπέμπει στο stixoi.info μαζί με κάποια δικιά μου "σκέψηΣΤΗστιγμή" ως φωτοσκέψη που "διεισδύει" τρόπον τινά στο κείμενο ή απλά να το συμπληρώνει. Μπορεί να υπάρχουν και αναρτήσεις μόνο με δικές μου "σκέψειςΣΤΗστιγμή" με μορφή απλά φωτογραφίας, φωτοκολάζ ή φωτοκείμενου.

375 -έως τις 14/12/2015- "σκέψειςΣΤΟχαρτί" περιμένουν να σας αποπλανήσουν, 103 -έως τις 7/10/2015- "σκέψειςΣΤΗκίνηση" περιμένουν να σας ταξιδέψουν και 617 -έως τις 6/10/2012- "σκέψειςΣΤΗστιγμή" περιμένουν να σας μαγέψουν!

Ευχαριστώ
πάρα πολύ για το
πέρασμα σας
από εδώ!

-------

έως 4-11-2011

Κατ' αρχήν καλώς ήρθατε!

Κάτω από αυτή την καταχώρηση-ανάρτηση υπάρχουν συλλογές: α) με κείμενα (σκέψεις στο χαρτί) που έχω προσωπικά γράψει/επιμεληθεί κι έχουν καταχωρηθεί για πρώτη φορά στο stixoi.info ή πολύ λίγες από αυτές στο message board του αθηνοράματος παλιότερα, β) με βίντεο (σκέψεις στη κίνηση) που έχω προσωπικά δημιουργήσει και καταχωρήσει στο YouTube και στο grεεkTube (όλα τα βίντεο που είχα ανεβάσει στο YouTube και στο grεεkTube τα διέγραψα στις 17-11-2009 και ξανανέβασα ορισμένα από αυτά) και γ) με φωτογραφίες (σκέψεις στη στιγμή) που έχω προσωπικά δημιουργήσει ή συλλέξει από το διαδίκτυο και καταχωρήσει στο Picasa. Αυτές οι συλλογές θα παραμένουν πάντα όπως έχουν στην πρώτη σελίδα του blog. Κατά πάσα πιθανότατα, ότι καινούργιο δημιουργώ θα το καταχωρώ στις άλλες ιστοσελίδες μου -όπως περιγράφονται πιο πάνω- και εδώ θα υπάρχει ένας σύνδεσμος-link στις παρακάτω συλλογές που θα παραπέμπει στην καινούργια μου καταχώρηση-ανάρτηση σε αυτά τα site.

Εδώ στο blog θα καταχωρείται κυρίως οτιδήποτε δεν είναι δικό μου. Αυτά που θα καταχωρούνται θα τα βρίσκεται στα αριστερά, στο side bar, σε κάποια από τις συλλογές: αφιερώματα, βιβλίο, βίντεο, θέατρο, μουσική, σινεμά, σκάκι, φωτογραφία, κτλ. Επίσης στις ετικέτες του blog, λίγο πιο κάτω, με γενικό τίτλο: "Τα Αδράχτια Μου" είναι καταχωρημένες όλες οι αναρτήσεις ανά κατηγορία θεματική ή προσωπική (ανά καλλιτέχνη δηλαδή).

Η αρχική σελίδα του blog θα παραμένει πάντα όπως έχει. Εκτός από κάποιες καταχωρήσεις που ίσως θα μπαίνουν πιο πάνω από αυτή που διαβάζετε τώρα, οι οποίες θα έχουν την μορφή ανακοινώσεων ή θα είναι οποιουδήποτε άλλου θέματος (επικαιρότητας, συναυλίες, πολιτιστικά, αναρτήσεις δικές μου, κτλ).

Όλα τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο στις καταχωρήσεις του blog είναι δικά μου εκτός από όπου αναγράφεται πως δεν είναι. Επίσης στην αρχική σελίδα στο side bar αριστερά όλες οι φωτογραφίες των σλάιντς με ονομασία "seizeTHEday" είναι δικές μου.

Όποιος φίλος αναγνώστης θέλει να αφήσει σχόλιο σε αυτά που έχω γράψει/δημιουργήσει/καταχωρήσει στα άλλα 4 sites (stixoi.info, YouTube, grεεkTube & Picasa) μπορεί να το κάνει εκεί όπου ανήκει η εκάστοτε καταχώρηση-ανάρτηση, δηλαδή, στην συγκεκριμένη συλλογή απ’ αυτές που είναι παρακάτω, ή αν έχει λογαριασμό να το κάνει απευθείας εκεί που θέλει στο συγκεκριμένο site, ή τελικά και να το αφήνει εδώ, στην παρούσα καταχώρηση-ανάρτηση, "Λίγα λόγια για το Blog.".

Όλες οι ημερομηνίες που αναγράφονται στις αναρτήσεις του ιστολογίου είναι οι ημερομηνίες κατά τις οποίες αναρτήθηκε η συγκεκριμένη καταχώρηση στο ιστολόγιο και όχι απαραίτητα οι ημερομηνίες που ίσως έχει δημιουργηθεί το συγκεκριμένο κείμενο, βίντεο ή φωτογραφία.

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του blog μου γεννήθηκε όταν κατάλαβα πως θα ήταν αναγκαίος και απαραίτητος ένας καθαρά προσωπικός χώρος, όπως είναι ένα Blog, ώστε να συγκεντρώσω όλες τις δραστηριότητες μου -από τις αρχές του 2005 στο Αθηνόραμα έως και σήμερα- στο διαδίκτυο μέσα σε αυτό τον μοναδικό χώρο. Επίσης γιατί εδώ, ως προσωπικός χώρος που είναι, μπορώ να καταχωρώ ελεύθερα οτιδήποτε με εκφράζει ως αισθητικό, καλλιτεχνικό, κοινωνικό, πολιτικό, πολιτιστικό, αποτέλεσμα, από όπου κι αν προέρχεται τούτο. Πάντα βέβαια με σεβασμό και την αναφορά της εκάστοτε πηγής από όπου αντιγράφτηκε αυτό.

Ο σκοπός του είναι η όποια δημιουργική επικοινωνία με Ανθρώπους, που πετούν στο ίδιο περίπου μήκος κύματος ουρανού, που κολυμπούν στο ίδιο περίπου μήκος κύματος θαλάσσης, αλλά και προβληματισμού για το Είναι, το Εγώ και έχουν κάποιο επίπεδο εσωτερικής ανησυχίας...

Διαβάστε τις δύο αναρτήσεις μου Ντόμπρα και σταράτα λόγια έχω μάθει να λέω καθώς και στο Φως... στις οποίες αναφέρω κάποιες "σκέψεις στο χαρτί" περισσότερο αναλυτικές για το διαδίκτυο γενικά.
Συγνώμη προκαταβολικά που δεν αφήνω σχόλια στις σελίδες των φίλων που σχολιάζουν τις αναρτήσεις μου, αλλά, από τις 19 Μαΐου 2009 δεν έχω πλέον δική μου σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά θα μπαίνω ευκαιριακά όποτε είναι δυνατό κι εφικτό, και έχω αποφασίσει πως δεν θα συνεχίσω την επικρατούσα μορφή επικοινωνίας μέσω του internet για πολλούς λόγους όπως μερικούς γράφω στο προφίλ μου και στα πιο πάνω κείμενα που μιλάω για το διαδίκτυο γενικά αλλά και ειδικά.
Επίσης στις 3-1-2010 διέγραψα όλα τα δικά μου σχόλια στις αναρτήσεις του blog μου.

247 -έως τις 4/11/2011- "σκέψεις στο χαρτί" περιμένουν να σας αποπλανήσουν, 31 -έως τις 2/3/2010- "σκέψεις στη κίνηση" περιμένουν να σας ταξιδέψουν και 556 -έως τις 2/8/2010- "σκέψεις στη στιγμή" περιμένουν να σας μαγέψουν!

Ευχαριστώ
πάρα πολύ για το
πέρασμα σας
από εδώ!

Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε τα Ιστολόγια μου!
Thank you for visiting my Blogs!


διαχειριστής ιστολογίων: 
blogs administrator:
personal blog, email and phone

Λίγα λόγια για το ιστολόγιο ~ About the blog
Δεν υπάρχουν σχόλια: